Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
   
 
 
         
       
         
 

Hieronder worden verstaan activiteiten zoals in de vorm van: Advies/consultancy, ontwikkeling, verkoop, implementatie, licentie, beveiliging, testen, audit/onderzoek, beheer & managed services (asp/isp), onderhoud, cloud (SaaS, PaaS, IaaS) domeinnaamregistratie, co-locatie, back-up, project- en interim management, detachering, werving & selectie, opleiding & training van technologieproducten en/of diensten (hard- en software en bijbehorende infrastructuur). Hieronder wordt niet verstaan het exploiteren van een platform (dienst niet ict gericht) of het exploiteren van een website in eigen beheer.

 

Hieronder worden verstaan activiteiten zoals in de vorm van: Advies /consultancy, creatieve ontwikkeling concepten, begeleiding implementatie/uitvoering, project- en interim management, detachering, werving & selectie, opleiding & training. Hieronder wordt ook verstaan corporate identity en sales advies salespromotion, markt/gebruikers onderzoek, tekstredactie, direct marketing , media inkoop , search engine optimalisatie

 

Hieronder worden verstaan activiteiten zoals in de vorm van: Strategie- en business consultancy/advies, begeleiding implementatie/uitvoering, project- en interim management, detachering, werving & selectie, opleiding & training hieronder wordt niet verstaan ict en/of marketing consultancy/interim- en projectmanagement (zie ons product ict/marketing in die sector). Hieronder wordt niet verstaan project/interim management voor ondernemingen in de techniek, b&u bouw en infra, (petro)chemie, farmacie, biotech, voedselproductie en voor financiŽle instellingen; welke betrekking heeft op de kernactiviteit van de betreffende onderneming/instelling. Hoewel project management alle aspecten van bovenstaande kennisgebieden in zich zou kunnen hebben, is dit echter niet het kennisgebied van het te realiseren project.

         
       
       
       
       
         
 

In het algemeen wordt door de rechtbank een minimaal verzekerd bedrag van € 500.000 per aanspraak en € 1.000.000 per verzekeringsjaar geŽist. Standaard is gratis meeverzekerd 2 jaar namelding/uitloop (met eigen risico €500) en het ondersteunen bij en verrichten van belastingaangiften.

 

Als onafhankelijk bemiddelaar begeleiden van het conflict met als uitgangspunten vertrouwelijkheid, geheimhouding en vrijwilligheid (geen scheidingsbemiddeling).

 

In het algemeen wordt door de rechtbank een minimaal verzekerd bedrag van €500.000 per aanspraak en €1000.000 per verzekeringsjaar geŽist. Standaard is gratis meeverzekerd 2 jaar namelding/uitloop (met eigen risico €500) en het ondersteunen bij en verrichten van belastingaangiften.

 

Juridisch advies (uitsluitend Nederlands recht) in het kader van de deurwaarderspraktijk is meeverzekerd

 

Juridisch advies (uitsluitend Nederlands recht) in het kader van de incassopraktijk is meeverzekerd.

 

Uitsluitend advies - niet verzekerbaar indien er ook sprake is van verkoop van supplementen of producten.

 

Opleiding & training van technologieproducten en/of diensten (hard- en software en bijbehorende infrastructuur)

 

Voor (tv radio - kranten, magazines, brochures, flyers en posters - internet - mobile apparatuur

 

Geen projectmanagement met een contract - / projectwaarde boven de € 1.000.000,-

 

Geen productie en/of levering van producten (relatiegeschenken, promotionele artikelen, give-away etx) in het kader van sales promotionACTIES.

 

(niet tbv financiŽle instellingen o.a. KYC/CDD/AML) (juridisch advies in het kader van de compliance & risicomanagement advies praktijk is meeverzekerd

 

Niet t.b.v. controller ,administratiekantoor, (personeels)administratie, administratieve dienstverlening, salarisverwerking, belastingadvies, pensioen(en)

 

Commercial due diligence niet advies op gebied van juridisch en/of belasting- due dilligence

 

Uitsluitend op ťťn of meerdere kennisgebieden die vallen binnen de hoedanigheden van "management en consultancy". Hieronder wordt niet verstaan project/interim management voor ondernemingen in de techniek, b&u bouw en infra, (petro)chemie, farmacie, biotech, voedselproductie en voor financiŽle instellingen; welke betrekking heeft op de kernactiviteit van de betreffende onderneming/instelling. Hoewel project management alle aspecten van bovenstaande kennisgebieden in zich zou kunnen hebben, is dit echter niet het kennisgebied van het te realiseren project.

  Vallen de activiteiten onder ťťn of meerder van de hier ondergenoemde kennisgebieden?  
  - Analyse & statistiek (geen actuariaat en niet ten behoeve financiŽle instellingen)  
 

- Compliance & risicomanagement (niet ten behoeve van financiŽle instellingen o.a. KYC/CDD/AML (juridisch advies in het kader van de compliance & risicomanagement advies praktijk is meeverzekerd).

  - Data bescherming, dossiervorming & archivering (geen ICT-screening)  
 

- Facilitair & inkoopbegeleiding (procurement) (aanbesteding uitgezonderd subsidie advies/begeleiding)

  - FinanciŽn & controle  
  - Fusies & overnames (commercial due diligence)  
  - HR,werving & Selectie (headhunting)  
  - Import, export & handel  
 

- Privacy (o.a. privacy officer uitgezonderd bij financiŽle instellingen) (juridisch advies in het kader van de privacy advies praktijk is meeverzekerd)

  - KAM-coŲrdinatie (kwaliteit, arbo, milieu) (geen veiligheidskunde)  
  - Logistiek & transport  
  - Organisatie-inrichting & -ontwikkeling  
  - Relocatie  
  - Reputatie & MVO  
  - Strategie en verandering (turnaround)  
  - Training & coaching  
  - Verzuim & reintegratie  
  - Detacheren van professionals (uitsluitend op ťťn of meerdere bovenstaande kennisgebieden)  
   
 
 
         
 

Wij hebben binnen dit product geen mogelijkheden als de werkzaamheden niet binnen deze (kennis)gebieden vallen.

         
   
 
 
 

Wij hebben voor deze hoedanigheid in combinatie met de hoogte van de omzet geen mogelijkheden binnen dit product.

         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
   
 
 
         
    Uitleg      
  Graag opgave van de mee te verzekeren rechtspersonen (meer dan 50% eigendom)  
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
         
   
 
 
   
 
 
    Uitleg  
 
 
         
    Uitleg